null
Garda (roja) është prezent 24 orë në apo përreth objektit dhe gjithmonë në lëvizje duke mos i dhënë hapsirë askujt që të ketë qasje në pronën tuaj.
null
Kompania jonë bënë transportimin e materialeve me vlerë në gjithë vendin. Procesi i transportit realizohet nga një personel i specializuar dhe me paisje bashkëkohore.
null
Ne bëjmë trajnimin dhe stërvitjen e kandidatëve të cilët zgjedhin të bëhen gardistë dhe truprojë profesional. Trajnimi dhe stërvitja realizohet nga një staf i zgjedhur profesional.
null
Sistemi i ynë i sigurisë ndaj VIP-ve është sistem i dizajnuar duke u bazuar në sistemet më të njohura në botë të kësaj natyre.
null
Përcjellja e zhvillimit të teknologjisë të sitemeve të vrojtimit elektronik në botë ka qenë është dhe do mbetet pika më e ndjeshme e kompanisë, andaj për këtë arsye edhe kemi krijuar një ekip të veqant për këtë lami.Ky ekip ka për detyrë gjithashtu që të bëjë montimin dhe monitorimin e pajisjeve elektronike të alarmit dhe të vrojtimit.

Si u zhvillua Kompania e jonë?

Në periudhën e par të pasluftës me një numër të vogël të pjestarëve në përbërjen e tyre (vetëm 10 pjestarë) dhe me një përgjegjësi vetëm dy apo tre lokaleve afariste në Gjilanë ishte një kompani e panjohur për opinionin. Por qka ndodhi më tutje?! Për një periudhë më pak se një vjeqare ne arritëm që me besnikërin ndaj klientëve tanë me punë të palodhshme arritëm të rrisim numrin e klientelës nga 30 në fillim që pastaj ky numër të arrij në  1400 klientë Dhe si duket zëri mori dhenë në Kosovë.Ftesat për kërkesa të sigurisë kaluan edhe kufijt e kryeqytetit të Kosovës dhe shumë shpejt nëpër objektet private dhe ato shoqërore anekënd Kosovës filluan të dallohen me amblemën e kompanisë tonë. ” Drita Security ” qe me kohe u bë simbol i sigurisë dhe besnikërisë tek qytetarët e Kosovës.
Lexo më shumë >>

Disa prej automjeteve të cilat shfrytëzohen për patrollimin dhe Intervenimin nëpër tërë Teritorin e Kosovës.

Si dhe ku Veprojmë ne?

Drita Security sot është një kompani rentabile që në veten e saj e ka një numër prej 100 pjestarëve. Kompania udhëhiqet prej mbikqyrësve profesional dhe mbikqyrësve të ndërrimit. Ne kemi nën mbikqyrjen tonë rreth 600 objekte afariste si dhe 800 prona private në qytetin e Gjilanit, Kamenic, Novoberd, Viti etj.
Gjithashtu ofrojmë mbrojtje të afërt në shumë raste të cilat nuk jane të rralla. Karakteristikat e shërbimit tonë të sigurisë qëndron në atë se kemi një staf i cili me të vërtetë ka një experiencë të çmuar dhe shkollim adekuat si dhe paisje moderne të vëzhgimit dhe komunikimit. Shërbimet tona zakonisht janë 24 orëshe me vëzhgim të plotë dhe të sigurt.
Lexo më shumë >>

DISA NGA KLIENTËT TONË

 • ARI TRADING SHPK
 • RESTAURANT BUJANA
 • GOVORI SHPK
 • ERDI GROUP
 • GROTEX SHPK.
 • NATUZZI-ITALIA-KOSOVA
 • ASTORIA SHPK
 • ASTORIA SALLA E DASMAVE,
 • KOLEGJI UNIVERSITAR GJILANI,
 • KONTROLLIMI TEKNIK,,ISTRIA
 • FLORIMI CENTER
 • DRINI CENTER
 • AGMIA-CENTER
 • AL-  FLORA
 • GORENJE
 • INTER PLAST
 • MAB GROUP
 • XHENI COMMERCE
 • STACIONI I AUTOBUSËVE
 • SHPK.SHTËPIA E MALLRAVE
 • SABA GROUP
 • DIAMOND
 • INTERPLAST SHPK
 • FORMA SHPK
 • KOPSHTI I FËMIJËVE ANISA
 • JYSK- GJILAN
 • JUMBO-GJILAN
 • LC-WAIKIKI
 • DISKO CLUB STOP
 • NOTA CENTER
 • PAPAS TEXTILE
 • EKSIMOR GROUP SH.P.K
 • KADIU.SHPK.
 • MERCEDES NTSH
 • RESTAURANT POJATA
 • RESTAURANT BARESHA
 • ART TRADE SH.P.K
 • LINDA SH,P.K
 • FINCA
 • GAZI SH.P.K-MALISHEVË GJILAN
 • RENTA CAR BUTA SHPK
 • DARDANIA SPORT SHPK…ETJ