Rreth Nesh

Të nderuar klient

Me ndërrimin e sistemit si në qdo vend tjetër edhe në Kosovë u bënë ndryshime radikale në qdo pore të jetës. Një nga këto ndryshime që u paraqitën për herë të parë edhe në Kosovë është paraqitur nevoja për egzistimin e kompanive për sigurim të personave me rëndësi të veqant (VIP-ve), të pronës private, objekteve afariste dhe shumë elementeve tjera që do I paraqesim më vonë gjat njoftimit tuaj me kompaninë tonë se si është formuar, si është zhvilluar, si vepron, metodat e punës, njoftimi me personelin udhëheqës të kompanisë, paisjen, shtrirjen e saj në territorin e Kosovës si dhe shumë detaje tjera.

Pse DRITA?

Drita siq e dini edhe ju është një krijesë shumë  intelegjente dhe e kujdesshme.
Ditën është vigjilent ndërsa natën e bën ditë për ata që ia rrezikojnë territorin e saj.
Trim, besnik ndaj atij që e respekton në të njëjtën kohë.
Nga kjo mundeni të konkludoni edhe pse e kemi zgjedhur këtë emër.

Si u zhvillua Kompania e jonë?

 Në periudhën e par të pasluftës me një numër të vogël të pjestarëve në përbërjen e tyre (vetëm 10 pjestarë ) dhe me një përgjegjësi vetëm dy apo tre lokaleve afariste në Gjilanë, ishte një kompani e panjohur për opinionin. Por qka ndodhi më tutje?! Për një periudhë më pak se një vjeqare ne arritëm që me besnikërin ndaj klientëve tanë, me punë të palodhshme arritëm të rrisim numrin e klientelës nga 30 në fillim që pastaj ky numër të arrij në  1400 klientë. Ftesat për kërkesa të sigurisë kaluan edhe kufijt e kryeqytetit të Kosovës dhe shumë shpejt nëpër objektet private dhe ato shoqërore në gjithë Kosovën filluan të dallohen me amblemën e kompanisë tonë. ”Drita Security ” qe me kohë u bë simbol i sigurisë dhe besnikërisë tek qytetarët e Kosovës.

Disa nga Klientët Tanë

 • ARI TRADING SHPK
 • RESTAURANT BUJANA
 • GOVORI SHPK
 • ERDI GROUP
 • GROTEX SHPK.
 • NATUZZI-ITALIA-KOSOVA
 • ASTORIA SHPK
 • ASTORIA SALLA E DASMAVE,
 • KOLEGJI UNIVERSITAR GJILANI,
 • KONTROLLIMI TEKNIK,,ISTRIA
 • FLORIMI CENTER
 • DRINI CENTER
 • AGMIA-CENTER
 • AL-  FLORA
 • GORENJE
 • INTER PLAST
 • MAB GROUP
 • XHENI COMMERCE
 • STACIONI I AUTOBUSËVE
 • SHPK.SHTËPIA E MALLRAVE
 • RENTA CAR BUTA SHPK
 • SABA GROUP
 • DIAMOND
 • INTERPLAST SHPK
 • FORMA SHPK
 • KOPSHTI I FËMIJËVE ANISA
 • JYSK- GJILAN
 • JUMBO-GJILAN
 • LC-WAIKIKI
 • DISKO CLUB STOP
 • NOTA CENTER
 • DARDANIA SPORT SHPK
 • PAPAS TEXTILE
 • EKSIMOR GROUP SH.P.K
 • KADIU.SHPK.
 • MERCEDES NTSH
 • RESTAURANT POJATA
 • RESTAURANT BARESHA
 • ART TRADE SH.P.K
 • LINDA SH,P.K
 • FINCA… etj